Rygestop med hypnose

Er du klar til dit rygestop?

Hvis du kan svare ja, så skal du endelig læse videre. For det er lettere for dig at gennemføre dit rygestop med hypnose, end det er med mange andre rygestop metoder.

Jeg har over 20 års erfaring med at hjælpe mine klienter med deres rygestop. De fleste siger, ‘Farvel’, til tobakken allerede efter den første session med rygestop hypnose.

Der er mange, der undrer sig over, hvordan det kan være så let at slippe tobakken, cigaretterne eller nikotin tyggegummiet på en rygestop session, der blot varer omkring halvanden time. Grunden til, at det er så let at slippe ryge vanen med hypnose og hypnoterapi, er nogle simple forudsætninger, som er med til at give den tidligere ryger succes med sit rygestop ved hjælp af hypnose.

 

“Hej Erik Lunøe

Jeg vil rigtig gerne sige dig tak for hjælpen. For en række år siden – nok omkring 8 år (jeg husker ikke længere årstallet, kun at det var den 24. marts kl. 10.30), kom jeg til dig i et forsøg på at holde op med at ryge. Og et enkelt besøg var nok. Jeg har ikke rørt en cigaret siden til trods for, at min mand pulsede videre og først stoppede for et par måneder siden. Jeg har ikke savnet cigaretterne på noget tidspunkt for jeg var og er – som du sagde – ikkeryger.

Jeg ved ikke, hvor tit du får feedback, men du fortjener det. Jeg er dig evigt taknemmelig.  Annette. 

Forudsætninger for din succes med rygestop hypnose:

  1. Rygestop ønsket skal være selvmotiveret. Det skal være dig, der har lyst til at holde op med at ryge. Hvis det er andre, der har sagt at nu skal du stoppe med at ryge, så er dine chancer ikke så store.
  2. Du skal have lyst til at komme i hypnose. Hvis du har lyst til at opleve, hvor behageligt det er at være i hypnose og samtidig slippe den kontrol, som tobakken har over dig, så er din chance for succes med dit rygestop meget stor.
  3. Du skal kunne forestille dig alle de fordele, der for dig ved at være ikke-ryger. Fordelene er mange o,g hvad det end er, der motiverer dig til at sige farvel til tobakken, så er det dem, du skal fokusere på.
  4. Du skal acceptere den idé, at hypnose kan få kontakt til dit ubevidste sind. Dit ubevidste sind er den del af dit sind, der holder rygevanen ved lige. Når du er i hypnose, er det muligt at lære den del af dit sind, der ryger, at der er mange fordele ved at være fri af nikotinens magt og kontrol over dig.

Hvordan foregår en rygestop hypnose session?

Når jeg bliver kontaktet for et rygestop, bliver jeg ofte spurgt, hvordan vi kommer til at lave rygestoppet. Det foregår på denne måde: Vi taler først om din rygning. De spørgsmål, der er relevante for mig at vide, for at du skal få succes med rygestoppet er: Hvor længe du har røget, hvorfor du startede, hvorfor du tror du bliver ved med at ryge og din motivation for at holde op med at ryge. Særligt din motivation for at blive røgfri er vigtig, for det er ud fra det du fortæller mig her, at jeg tilrettelægger den metode som mest egner sig til, at gøre dig til en forhenværende ryger. Alle jeg har hjulpet med at holde op med at ryge, har forskellige motiver både for at blive ved med at ryge og for at blive røgfri.

Erik Lunøe

Psykoterapi og hypnoterapi

Hejrevej 39, 4 sal.

2400 København NV