Hurtigt rygestop med hypnose

rygestopRygestop  med hypnose.

Er du klar til dit rygestop?

Hvis du kan svare ja, så skal du endelig læse videre. For det er lettere for dig at gennemføre dit rygestop med hypnose, end det er med mange andre rygestop metoder.

Det er 15 år siden, at jeg begyndte at arbejde som professionel hypnotisør og hypnoterapeut. I arbejdet med hypnose og hypnoterapi, er tobaksafvænning et af de områder som jeg har hjulpet mange med. Typisk laver jeg omkring 100 rygestop og nikotin afvænninger om året. Det har vist sig, at langt de fleste bliver røgfri allerede med den første rygestop hypnose.

Der er mange, der undrer sig over, hvordan det kan være så let at slippe tobakken, cigaretterne eller nikotin tyggegummiet på en rygestop session, der blot varer omkring halvanden time. Grunden til, at det er så let at slippe ryge vanen med hypnose og hypnoterapi, er nogle simple forudsætninger, som alle er med til at give den tidligere ryger succes med sit rygestop ved hjælp af hypnose.

“Hej Erik Lunøe
Jeg troede, at jeg havde mulighed for at sende dig en besked, men så strøg der en venneanmodning afsted i stedet for. Her kommer så den besked, jeg oprindeligt havde tiltænkt dig.

Jeg vil rigtig gerne sige dig tak for hjælpen. For en række år siden – nok omkring 8 år (jeg husker ikke længere årstallet, kun at det var den 24. marts kl. 10.30), kom jeg til dig i et forsøg på at holde op med at ryge. Og et enkelt besøg var nok. Jeg har ikke rørt en cigaret siden til trods for, at min mand pulsede videre og først stoppede for et par måneder siden. Jeg har ikke savnet cigaretterne på noget tidspunkt for jeg var og er – som du sagde – ikkeryger.

Jeg har brugt den samme sætning overfor min mand under hans rygestop. Husket ham på, at han jo er ikkeryger, og han har selv brugt den. Han klarede sit rygestop selv, ville ikke forbi dit kontor, selvom han jo så, hvad det gjorde for mig. Men andre har jeg sendt forbi dig, og jeg tøver ikke med at anbefale dig til højre og venstre. Du gjorde i høj grad en forskel for mig.

Jeg ved ikke, hvor tit du får feedback, men du fortjener det. Du har gjort en stor forskel for mig.

Så tusind tak for hjælpen. Jeg er dig evigt taknemlig. 🙂
Annette”

Forudsætninger for din succes med rygestop hypnose:

1. Rygestop ønsket skal være selvmotiveret. Det skal være dig, der har lyst til at holde op med at ryge. Hvis det er andre, der har sagt at nu skal du stoppe med at ryge, så er dine chancer ikke så store.

2. Du skal have lyst til at komme i hypnose. Hvis du har lyst til at opleve, hvor behageligt det er at være i hypnose og samtidig slippe den kontrol, som tobakken har over dig, så er din chance for succes med dit rygestop meget stor.

3. Du skal kunne forestille dig alle de fordele, der for dig ved at være ikke-ryger. Fordelene er mange o,g hvad det end er, der motiverer dig til at sige farvel til tobakken, så er det dem, du skal fokusere på.

4. Du skal acceptere den idé, at hypnose kan få kontakt til dit ubevidste sind. Dit ubevidste sind er den del af dit sind, der holder rygevanen ved lige. Når du er i hypnose, er det muligt at lære den del af dit sind, der ryger, at der er mange fordele ved at være fri af nikotinens magt og kontrol over dig.

Hvordan foregår en rygestop hypnose session?

Når jeg bliver kontaktet for et rygestop, bliver jeg ofte spurgt, hvordan vi kommer til at lave rygestoppet. Det foregår på denne måde: Vi taler først om din rygning. De spørgsmål, der er relevante for mig at vide, for at du skal få succes med rygestoppet er: Hvor længe du har røget, hvorfor du startede, hvorfor du tror du bliver ved med at ryge og din motivation for at holde op med at ryge. Særligt din motivation for at blive røgfri er vigtig, for det er ud fra det du fortæller mig her, at jeg tilrettelægger den metode som mest egner sig til, at gøre dig til en forhenværende ryger. Alle jeg har hjulpet med at holde op med at ryge, har forskellige motiver både for at blive ved med at ryge og for at blive røgfri.

Hvordan har jeg det efter mit rygestop?

Det er også nogle af de spørgsmål som mange stiller, når de kontakter mig for deres rygestop med hypnose. Jeg kan fortælle, at med de tilbagemeldinger jeg har fået gennem årene, så er det meget forskelligt. Der er nogle, der har fortalt mig, at de har haft det som om de aldrig har røget. De har på ingen måde haft lyst til nikotin eller tobak efter de har været i rygestop hypnose. Andre har meldt tilbage, at de har skulle kæmpe en smule med de abstinenser, de har haft. De siger også, at det kun har været en smule, fordi at de værktøjer jeg har givet dem til dagene efter de er blevet røgfri, har hjulpet dem meget.

Tager jeg på i vægt, når jeg er stoppet med at ryge ved hjælp af hypnose?

Rygestop med hypnose er meget forskellig fra andre rygestop metoder. Vi arbejder med dit ubevidste sind. Dit ubevidste ved godt at rygning og mad er to helt forskellige ting. Du skal have mad for at overleve og fungere i verden. Du har aldrig skulle have nikotin for at overleve. Det er faktisk det modsatte. Nikotin er en gift. Din krop ved nikotin er gift og dit ubevidste ved det. Derfor er dit ubevidste og din krop lykkelig over at sige farvel til tobak, nikotin, røg og gift. Når jeg laver rygestop med hypnose, fortæller jeg altid til dit ubevidste, ‘at nu, hvor du er blevet røgfri, vil du sikkert få lyst til at gøre flere sunde ting for dig selv. Det kan være, at du helt automatisk får lyst til spise sundere og dyrke mere motion’. Derfor er det meget få, der tager på, når de har sagt farvel til tobakken med hypnose.

Er rygestop med hypnose bedre end andre rygestop metoder?

Rygning er meget sundhedsskadeligt og derfor er der gennem de sidste 20 års tid blevet udviklet mange forskellige metoder til at hjælpe med at komme tobaksafhængigheden til livs. En af de mest afprøvede rygestop metoder er sikkert ‘en kold tyrker’, hvor rygeren beslutter, at i morgen er det slut med tobak. Desværre har denne metode ikke den store effekt, da næsten alle ryger igen, inden dagen er omme. Der er kommet adskillige nikotin produkter på markedet, og de har hjulpet mange til at slippe smøgerne, dog med det resultat, at mange nu tygger nikotin tyggegummi hele dagen.

Faktisk er hypnose og hypnoterapi de metoder, der har vist sig at give de bedste resultater i forhold til rygestop. Den amerikanske læge Faysal Hasan lavede i 2007 et forsøg, hvor han ønskede at sammenlignede de forskellige rygestop metoder (hypnose, kold tyrker, nikotin præparater og medicinpræparatet Zyban) . Det viste sig at rygestop med hypnose og hypnoterapi havde ti gange så stor succesrate i forhold til dem, der tog en ‘kold tyrker’. Hele 50% af forsøgspersonerne, der valgte hypnose til deres rygestop, blev ved med at være ikke-rygere. 13 % af dem, der valgte nikotin præparater, forblev ikke rygere, og kun 5% af dem, der to en kold tyrker, kunne holde deres rygestop. (Du har mulighed for at læse hele artiklen her)

Kan der gøres noget ekstra for at være sikker på at forblive røgfri?

At blive røgfri er en investering i dig selv, dit helbred og din sundhed. Der er nogle der vælger at tage en ekstra hypnose session nogle dage efter den første. Det har virkelig god effekt, og med to sessioner har du stor sandsynlighed for at blive røgfri for altid. Der er også rigtigt mange, der bruger mine Rygestop Hypnose MP3 filer i dagene efter rygestoppet, og de har også stor succes med deres rygestop.

Rygestop – Copyright Erik Lunøe 1998 – 2013.

About the author

Erik Lunøe Erik Lunøe er en dansk Coach, NLP Terapeut og hypnoterapeut. Han har i de sidste 20 år arbejdet med at støtte andre i deres personlige udvikling. De mange års erfaring i personlig udvikling og terapeutiske processer, har specialiseret ham i at arbejde med stress, angst, depressioner, fobier, vægttab, seksualitet og selvtillid og selvværds problemer. De fleste problemstillinger løses oftest hurtigt. Google

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2011-2013 Erik Lunøe
Print Friendly
ved |
jun 7

About Erik Lunøe :

Erik Lunøe er en dansk Coach, NLP Terapeut og hypnoterapeut. Han har i de sidste 20 år arbejdet med at støtte andre i deres personlige udvikling. De mange års erfaring i personlig udvikling og terapeutiske processer, har specialiseret ham i at arbejde med stress, angst, depressioner, fobier, vægttab, seksualitet og selvtillid og selvværds problemer. De fleste problemstillinger løses oftest hurtigt. Google | View all posts by Erik Lunøe

Forrige postSelvtillid og selvværd Næste postHar din flyskræk forhindret dig i at komme ud og opleve verden?
Erik Lunøe

Artikler