Migræne og horton hovedpine

Kan du få fjernet migræne og Horton hovedpine med hypnose?

Hovedpinesygdomme er for nogle en del af hverdagen. For de fleste der har hovedpinesygdommene migræne og Horton hovedpine, kan livet blive forfærdeligt, da hovedpineanfaldene kan være så stærke, at det kan få den hovedpineramte til at overveje selvmord som en mulig udvej.

Der er dog mulighed for en anden og meget bedre vej ud af hovedpinesygdommens mareridt.

I starten af år 2003 blev jeg kontaktet af en kvinde, Anne Christensen. Hun fortalte over telefonen, at hun havde en hovedpinesygdom kaldet Horton hovedpine. Jeg havde aldrig hørt om denne hovedpinesygdom før og vidste derfor intet om den. Jeg aftale med Anne, at hun skulle sende mig al den information, hun havde om sygdommen. Jeg selv kontaktede hypnose og hypnoterapi kolleger i udlandet for at høre om deres erfaringer med at kurere Horton hovedpine og migræne. Der var heldigvis et par stykker af mine kolleger i udlandet, der havde arbejdet med hovedpine sygdomme, og de havde haft succes med det. Jeg læste alt, hvad jeg kunne få fat i om Horton hovedpine og fik grundig vejledning fra mine ekspertkolleger verden over. Jeg og følte mig nu klar til at modtage min første Horton hovedpine klient.

Det var med en stor del spænding, at jeg tog mod Anne til vores første session sammen. En ting var, hvad jeg havde læst om  hovedpine sygdommen. Det er en helt anden oplevelse, at få de symptomer som Horton hovedpine har beskrevet af en, der lever med de uudholdelige smerter som Horton hovedpinen påvirker den ramte med, dag ud og dag ind.

Rustet med de rigtige hypnose og hypnoterapi teknikker til at lindre migræne og Horton hovedpine.

Mine hypnose og hypnoterapi kolleger i udlandet som havde haft succes med at lindre Horton hovedpine og migræne, havde alle brugt lidt forskellige fremgangsmåder. Jeg var derfor åben for at gøre hvad jeg kunne, og samtidig have den indstilling, at hvis en ting ikke virker, så må jeg gøre noget nyt.

Det viste sig dog, at fremskridtene for Anne gik en hel del hurtigere end jeg havde forventet. Allerede efter anden session var der sket en bedring i Annes tilstand. Hendes Horton hovedpine anfald var nu ikke så hyppige, som de havde været, inden hun startede på forløbet, og de var heller ikke så kraftige. Det skulle vise sig, at mange års lidelser med den værste hovedpine sygdom der findes, var væk efter seks sessioner.

Erfaring med at helbrede migræne og hortons hovedpine

Efter at have afsluttet sit forløb, skrev Anne en artikel til Dansk Horton Hovedpineforening som du kan læse ved at klikke på linket nedenfor. Jeg fik samtidig tilladelse til at bruge artiklen på min hjemmeside. Det førte til, at mange andre med enten migræne eller Horton hovedpine kontaktede mig, og jeg har derfor over årene fået en stor erfaring i at arbejde med hovedpine sygdomme.

Klik her for at læse Annes artikel

Copyright Erik Lunøe 2010

About the author

Erik Lunøe Erik Lunøe er en dansk Coach, NLP Terapeut og hypnoterapeut. Han har i de sidste 20 år arbejdet med at støtte andre i deres personlige udvikling. De mange års erfaring i personlig udvikling og terapeutiske processer, har specialiseret ham i at arbejde med stress, angst, depressioner, fobier, vægttab, seksualitet og selvtillid og selvværds problemer. De fleste problemstillinger løses oftest hurtigt. Google

Print Friendly
ved |
apr 12

About Erik Lunøe :

Erik Lunøe er en dansk Coach, NLP Terapeut og hypnoterapeut. Han har i de sidste 20 år arbejdet med at støtte andre i deres personlige udvikling. De mange års erfaring i personlig udvikling og terapeutiske processer, har specialiseret ham i at arbejde med stress, angst, depressioner, fobier, vægttab, seksualitet og selvtillid og selvværds problemer. De fleste problemstillinger løses oftest hurtigt. Google | View all posts by Erik Lunøe

Forrige postHovedpinen der forsvandt Næste postSceneskræk og præsentationsangst
Erik Lunøe

Artikler