Medier

Jeg har blandt andet medvirket i følgende medier:

Chili
To artikler. Slip stress op til eksamen og behandling af fobier 01.06.07.

Bladet Afhængig
Artikel om spiseforstyrrelser i bladet Afhængig, 01.06.06 .

Bladet Psykologi
Artikel om Regression til tidligere liv i bladet Psykologi, 01.07.06

Vores Børn
Artikel om hvordan du slipper stress i ferien i bladet Vores Børn, 01.07.06

Team Copenhagen
Læs artiklen om Brian Zola Hansen. I en periode lærte jeg Brian mentaltræning. Han havde brug for at have bedre fokus og koncentration under kampe og turneringer.
Du kan læse om hans resultater af mentaltræningen her. (nyt vindue)

‘I form’
Månedsmagasinet ‘I form’ bragte i februar/marts nummeret 2004 en artikel om målsætning og motivation. Til artiklen er jeg sammen med andre eksperter på området og en af mine tidligere klienter blevet interviewet.

‘Sagen i følge Sand’ DR2.
Den 08.10.2004. Programmet handler om kampagnen mod rygning. I udsendelsen laver jeg en enkelt sessions rygeavænningshypnose for Kaare Sand, og han bliver røgfri.
Se programmet her (nyt vindue)

‘Et bedre liv’.
Jeg var den 26.02.2003 klokken 20.30 medvirkende i et DR2 serien ‘Et bedre liv’. Her assisterede jeg Mikkel til at få lyst til at dyrke sport.
I forbindelse med udsendelsen, blev der lagt to hypnose-lydfiler ud på DR’s hjemmeside.
Du kan også bestille de to hypnoselydfiler på CD for kun 50 kroner.
De to numre er på CD’en ‘Velkommen til trance’.

Ugebladet Femina
Femina havde i uge 47 – 2002 en artikel om mig. Den kan du læse her

About the author

Erik Lunøe Erik Lunøe er en dansk Coach, NLP Terapeut og hypnoterapeut. Han har i de sidste 20 år arbejdet med at støtte andre i deres personlige udvikling. De mange års erfaring i personlig udvikling og terapeutiske processer, har specialiseret ham i at arbejde med stress, angst, depressioner, fobier, vægttab, seksualitet og selvtillid og selvværds problemer. De fleste problemstillinger løses oftest hurtigt. Google

Print Friendly
ved |
jan 26

About Erik Lunøe :

Erik Lunøe er en dansk Coach, NLP Terapeut og hypnoterapeut. Han har i de sidste 20 år arbejdet med at støtte andre i deres personlige udvikling. De mange års erfaring i personlig udvikling og terapeutiske processer, har specialiseret ham i at arbejde med stress, angst, depressioner, fobier, vægttab, seksualitet og selvtillid og selvværds problemer. De fleste problemstillinger løses oftest hurtigt. Google | View all posts by Erik Lunøe

Forrige postHypnose og hypnoterapi Næste postArtikler
Erik Lunøe

Artikler