Klient centreret terapi og psykoterapi

Hypnose og hypnoterapi som terapeutiske værktøjer

Alle mennesker er en unik kombination af tanker og følelser. Vores livshistorier og vores sind er lige så individuelle som vores fingeraftryk. Derfor er det også vigtigt at ethvert terapeutisk forløb bliver tilpasset den enkelte person. For nogle er det et stort skridt at slippe en gammel vane, hvor andre vil slippe gamle traumer, vrede og tilgive dem der har gjort dem skade i deres fortid. De teknikker jeg anvender i min praksis er fokuseret på den enkeltes behov og ønsker, de er respektfulde, ikke dømmende og blide.

Terapi og psykoterapi med hypnose og hypnoterapi

I mit arbejde som hypnoterapeut, er det ikke mig der kurerer eller heler dig. Jeg assisterer dig og dit sind til at skabe den healing, der gør det muligt for dig at vende tilbage til livet og dig selv med ny energi og glæde. De metoder jeg anvender som hypnoterapeut er gennemprøvede, sikre og vedvarende. Du vil på din rejse i dit sind, sikkert blive overrasket over alle de positive ressourcer og muligheder for ny læring som dit eget indre univers indeholder.

Terapeutisk fremgangsmåde

I begyndelsen af din første session, vil vi først tale om hvordan du kan få løst dit problem. Jeg vil fortælle dig om hvilke metoder og den retning jeg ser at forløbet skal tage. Du vil også få en vurdering af, hvor lang tid dit forløb vil komme til at tage. Der er nogle problemstillinger, der har løst sig efter en session eller to, hvor andre problemstillinger tager længere tid. Husk at nogle gange har det taget en livstid (eller mere), at skabe de forstyrrelser som du oplever. For at skabe vedvarende positiv forandring, kan en gennemgående udforskning og tilpasning af alle de mange sider som problemet har skabt i dit liv, være nødvendig.

Jeg vil fra session til session altid informere dig om, hvor du er på vej hen på din rejse til dit nye liv.

Copyright Erik Lunøe 2000

About the author

Erik Lunøe Erik Lunøe er en dansk Coach, NLP Terapeut og hypnoterapeut. Han har i de sidste 20 år arbejdet med at støtte andre i deres personlige udvikling. De mange års erfaring i personlig udvikling og terapeutiske processer, har specialiseret ham i at arbejde med stress, angst, depressioner, fobier, vægttab, seksualitet og selvtillid og selvværds problemer. De fleste problemstillinger løses oftest hurtigt. Google

Print Friendly
ved |
jan 26

About Erik Lunøe :

Erik Lunøe er en dansk Coach, NLP Terapeut og hypnoterapeut. Han har i de sidste 20 år arbejdet med at støtte andre i deres personlige udvikling. De mange års erfaring i personlig udvikling og terapeutiske processer, har specialiseret ham i at arbejde med stress, angst, depressioner, fobier, vægttab, seksualitet og selvtillid og selvværds problemer. De fleste problemstillinger løses oftest hurtigt. Google | View all posts by Erik Lunøe

Næste postInformation om hypnose og hypnoterapi
Erik Lunøe

Artikler