Information om hypnose og hypnoterapi

Information om behandlingsformer med hypnose og hypnoterapi

Mental træning:

Mental træning er et ofte anvendt udtryk blandt elite idræts udøvere. Jeg har haft mulighed for i samarbejde med Team Copenhagen, at støtte 3-bande carambole spilleren Brian Zola Hansens vej mod toppen.

Hortons hovedpine

Hortons hovedpine er frygtelig lidelse. I foråret 2004 blev jeg kontaktet af en kvinde, der led af denne hovedpine lidelse. Efter en periode med research, sagde jeg ‘ja’, til at starte forløbet op. Hortons Hovepinen er nu væk. En klient har fortalt sin hypnose historie.

Har du et ønske om at gennemføre et rygestop?

Hvorfor ikke gøre det med selvhypnose? Jeg har skrevet en artikel med selvhypnose øvelser til. Brug teknikken og bliv røgfri når du ønsker det.

Tilgivelse

Bliver du vred, sur, ked af det eller irriteret, når du tænker på det du selv eller andre har gjort mod dig i fortiden? Så kan tilgivelse give dig fred. Når du tilgiver slipper du den gamle vrede, der har sat sig fast sammen med fortidens minder. For mange år tilbage gik jeg selv ind i en længere tilgivelses proces for at få fred. Jeg lærer ofte denne tilgivelses teknik til klienter. Tilgivelse har en stærk healende kraft og samtidig frigiver den energi.

Hvordan føles det at være i hypnose?

Alle har på et eller andet tidspunkt været i en hypnotisk tilstand uden at vide det. Hypnose også kaldet trance er noget der sker af sig selv op til flere gange dagligt, uden at du lægger mærke til det. Den tilstand der kaldes hypnose eller trance er kendtegnet ved en dyb fokuseret indadrettet opmærksomhed.

Regression

Regression er en af de ældste hypnotiske teknikker. Regression er at vende tilbage til et tidligere tidspunkt i dit liv. Når regression anvendes sammen med hypnoterapi, har det en stærk terapeutisk effekt samtidig med at det er en fantastisk oplevelse.

Hypnoterapi og hypnose

Hypnoterapi og hypnose kan få dig tilbage til dine tidligere liv. Har du været her før? Eller har du blot dette ene liv? Den teknik, der anvendes til at få dig tilbage til et eller flere tidligere liv kaldes også for sjæle rejser. En gammel hypnotisk teknik er igen blevet moderne. En rejse tilbage til et tidligere liv eller perioden i liv mellem liv kan være healende for problemer, der ofte virker uløselige. Mange søger også denne type af hypnose terapi for oplevelsen som er helt fantastisk.
Jeg har selv været tilbage til adskillige tidligere liv og har guidet og hjulpet mange igennem forløb med denne teknik. Det kan være en oplevelse, der vender op og ned på din forståelse af hvem du er og hvorfor du er her.

Vil du i hypnose nu?

Prøv min ‘Hypno Power Nap.

Jeg håber du her finder, den information om hypnose og hypnoterapi som du søger. Hvis der er noget du ønsker at læse om her på siderne eller du har andre spørgsmå om hypnose og hypnoterapi behandling, er du altid velkommen til at sende mig en mail på hypnose@eriklunoe.dk .

About the author

Erik Lunøe Erik Lunøe er en dansk Coach, NLP Terapeut og hypnoterapeut. Han har i de sidste 20 år arbejdet med at støtte andre i deres personlige udvikling. De mange års erfaring i personlig udvikling og terapeutiske processer, har specialiseret ham i at arbejde med stress, angst, depressioner, fobier, vægttab, seksualitet og selvtillid og selvværds problemer. De fleste problemstillinger løses oftest hurtigt. Google

Print Friendly
ved |
jan 26

About Erik Lunøe :

Erik Lunøe er en dansk Coach, NLP Terapeut og hypnoterapeut. Han har i de sidste 20 år arbejdet med at støtte andre i deres personlige udvikling. De mange års erfaring i personlig udvikling og terapeutiske processer, har specialiseret ham i at arbejde med stress, angst, depressioner, fobier, vægttab, seksualitet og selvtillid og selvværds problemer. De fleste problemstillinger løses oftest hurtigt. Google | View all posts by Erik Lunøe

Forrige postKlient centreret terapi og psykoterapi Næste postProdukter
Erik Lunøe

Artikler