Hynoterapi begreber

Hypnose og hypnoterapi er en metode til at få direkte adgang til det der sker i dit ubevidste sind. Med hypnoterapi er det muligt at skabe nye veje og ofte er der meget at lære, som vil lede dig til et bedre liv. Mange af mine klienter oplever som en positiv side effekt af hypnoterapien, at de føler sig roligere, er bedre til at fornemme egne og andres grænser og at de kommer hjem i sig selv.
Hypnoterapi giver også mulighed for at rejse tilbage til tidligere liv, slippe gamle mønstre, træffe det rigtige valg, arbejde med indre konflikter, parforhold og meget andet.

Her kan du læse mere om nogle af de teknikker jeg anvender:
Der er i dag så mange fantastiske metoder til at skabe et bedre liv for sig selv og andre. Nedenfor er der nogle korte forklaringer af nogle af de forskellige metoder jeg oftest anvender. Enkelte af dem er der mulighed for at læse og lære mere om.
Hypnoterapi er noget helt andet end det de fleste kender fra TV eller sceneshows, hvor du måske har set deltagerne ’lege’ kylling, tale sjove sprog, blive stive som et bræt eller bløde som gelé.
Begge dele er hypnose, målet med scenehypnosen er underholdning, hvor målet med hypnoterapi er vedvarende healing.

Til at starte med vil jeg guide dig til en tilstand af dyb kropslig afslappelse(dette kaldes en induktion), hvorefter du stille, roligt og blidt bliver guidet videre til en tilstand af hypnose som er kendetegnet ved en fantastisk dejlig tilstand af fysisk og mental afslappelse. Når du først er i hypnose kan vi sammen arbejde med og udforske det der skaber dine problemer, sørge for at de bliver sluppet eller vi kan forstærke de gode og dejlige oplevelser du har haft i dit liv, så at de følelser, der var til stede dengang kan være hos dig i nuet og fremtiden.

About the author

Erik Lunøe Erik Lunøe er en dansk Coach, NLP Terapeut og hypnoterapeut. Han har i de sidste 20 år arbejdet med at støtte andre i deres personlige udvikling. De mange års erfaring i personlig udvikling og terapeutiske processer, har specialiseret ham i at arbejde med stress, angst, depressioner, fobier, vægttab, seksualitet og selvtillid og selvværds problemer. De fleste problemstillinger løses oftest hurtigt. Google

Print Friendly
ved |
jan 26

About Erik Lunøe :

Erik Lunøe er en dansk Coach, NLP Terapeut og hypnoterapeut. Han har i de sidste 20 år arbejdet med at støtte andre i deres personlige udvikling. De mange års erfaring i personlig udvikling og terapeutiske processer, har specialiseret ham i at arbejde med stress, angst, depressioner, fobier, vægttab, seksualitet og selvtillid og selvværds problemer. De fleste problemstillinger løses oftest hurtigt. Google | View all posts by Erik Lunøe

Forrige postHypnoterapi Næste postKlient forløb
Erik Lunøe

Artikler