Gratis MP3 Power Nap

Download gratis hypnose MP3 Power Nap

Prøv hypnose gratis.

Har du aldrig prøvet hypnose? Så har du mulighed for det her.

Klik her for at lytte til gratis hypnose MP3 PowerNap. PowerNap af Erik Lunøe www.eriklunoe.dk

Du kan også downloade filen gennem itunes ved at klikke på dette link.

Du kan læse mere om hypnose her.

Du får det største udbytte, hvis du har hovedtelefoner på.  Det giver dig mulighed til at lytte til hypnosen, når du ønsker det uden at du behøver at være on-line.

Du vil sikkert når du lytter til ‘Hypnose Power Nap’ filen opleve at du bliver meget afslappet og kommer til en tilstand af indre ro og balance. Selvom det er en meget kort hypnose, vil du ved dagligt brug, efter kort tid føle dig mere afstresset og gladere.

Har du lyst til at læse om rygestop hypnose, så kan du læse mere her.

Power Nap 2 år 2010

I samarbejde med eventgruppen Uortodox blev denne Power Nap til. Ideen var at lave et anderledes indslag til Copenhagen Distortion festen år 2010.

Du kan læse mere om projektet her.

Power Nap 2

About the author

Erik Lunøe Erik Lunøe er en dansk Coach, NLP Terapeut og hypnoterapeut. Han har i de sidste 20 år arbejdet med at støtte andre i deres personlige udvikling. De mange års erfaring i personlig udvikling og terapeutiske processer, har specialiseret ham i at arbejde med stress, angst, depressioner, fobier, vægttab, seksualitet og selvtillid og selvværds problemer. De fleste problemstillinger løses oftest hurtigt. Google

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013 Erik Lunøe
Print Friendly
ved |
jan 26

About Erik Lunøe :

Erik Lunøe er en dansk Coach, NLP Terapeut og hypnoterapeut. Han har i de sidste 20 år arbejdet med at støtte andre i deres personlige udvikling. De mange års erfaring i personlig udvikling og terapeutiske processer, har specialiseret ham i at arbejde med stress, angst, depressioner, fobier, vægttab, seksualitet og selvtillid og selvværds problemer. De fleste problemstillinger løses oftest hurtigt. Google | View all posts by Erik Lunøe

Forrige postArtikler Næste postTilgivelse på 5 + 1 trin
Erik Lunøe

Artikler