Angstbehandling med hypnoterapi

Angst er blevet en meget hyppigt forekommende lidelse, som kan effektivt kan behandles med hypnoterapi og psykoterapi. I terapien arbejder vi mod, at du skal blive helt fri for din angst. Hypnoterapi har den fordel, at vi arbejder med dit ubevidste og derfor det, der skaber angsten og de reaktioner, der er med til at fastholde angsten. 

 

Der er mange former for angst:

Social angst

Der er angsten for at være i forskellige sociale situationer, som kaldes for social angst. Jeg har haft klienter, der har oplevet social angst, når de for eksempel skulle spise frokost i kantinen. Andre oplever det, når de skal til et socialt arrangement med familie eller venner. Social angst kaldes også for en social fobi og for mange kan angsten være så hæmmende, at de undgår sociale arrangementer eller tager medicin for at kunne komme igennem arrangementet.

 

Eksamensangst

Jeg har mange klienter i maj og juni måned som lider af eksamensangst. Det er på mange måder en naturlig form for angst, da der kan stå meget på spil. Dog er eksamensangsten for nogle så belastende, at de i læseperioden har svært ved at koncentrere sig og holde fokus. Det betyder, at når de kommer op til eksamen, går det ikke så godt som de ønsker. Heldigvis kan hypnoterapi afhjælpe dette på ganske få sessioner.  

 

Præsentationsangst

I mange år har jeg hjulpet både unge og voksne med at få det komfortabelt med at stå på en ‘scene’. Det kan være lige fra at skulle holde oplæg i klassen til at holde foredrag og præsentationer. Der har også været skuespillere forbi. Præsentationsangst er en helt naturlig form for angst og helt sikker den mest almindelige form for angst. Det er meget få, der virkelig har det 100% godt med at stå foran en større forsamling og være i fokus. Det kan være meget stor forskel på, hvordan angsten for at præsentere påvirker den enkelte. For nogle er det så slemt, at de på dagen, hvor de skal være på melder sig syge. De fleste med denne form for angst er bange for at blive til grin, at dumme sig eller miste deres troværdighed. De forestiller sig meget ofte, at det at skulle præsentere noget materiale har livstruende konsekvenser. 

Jeg har haft mange klienter med præsentationsangst og de fleste er kommet dertil, hvor angsten ikke hæmmer dem så meget, at de ikke tør være på. 

Når du starter et forløb hos mig, for at slippe din angst starter vi med at kortlægge din situation. Hypnoterapi er en terapiform, hvor du oftest kommer ganske få gange for at få løst en problemstilling. Ved mange angstformer er tre til fem sessioner nok. 

 

 

 

 

Vægttab

Hypnose er effektivt til at støtte dig i dit vægttab

Rygestop med hypnose

Få succes med dit rygestop med hypnose

Post-Traumatisk

Få hjælp til at bearbejde PTSD

Angst og fobier

Slip angst og fobier

Du kan få hjælp til at løse mange problemer

Slip angst og fobier

Du kan komme af med din fobi eller angst på ganske få sessioner.

Vægttab

Hypnoterapi er en effektiv metode til at komme sukkertrangen til livs eller stoppe overspisning.

Rygestop

Kvit cigaretterne en gang for alle. De flest bliver tidligere rygere på bare en session.

Book tid til en konsultation

For at booke en konultation, udfyld formularen nedenfor.

Erik Lunøe

Hypnoterapi og psykoterapi

Hejrevej 39, 4 sal.

2400 København NV